pondělí 21. listopadu 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 30. díl

V tomto jubilejním 30. díle se podíváme na sadu tematicky spjatých aplikací, které umožní i těm nejmenším si na tabletu kreslit a vybarvovat. Ano, přesně tak, jsou pro ně připraveny omalovánky.

Omalovánky - Psi

Cena: Zdarma
Odkaz je stažení

První z představených omalovánek se týká zvířat, konkrétně psů. A že jich máte na výběr opravdu hodně. Stačí si jen vybrat oblíbenou rasu a začít vybarvovat podle kreativity a nálady. Obrázky si samozřejmě můžete ukládat, přibližovat nebo dokonce zaznamenávat vaše kreslení jako video. 



Omalovánky - Oceán

Cena: Zdarma
Odkaz je stažení

Pro ty z Vás, kteří máte raději moře a mořské prostředí je pak určena tato verze omalovánek, ve které najděte opravdu rozmanitý podmořský život. Ryby, hvězdice, želvy, hady a mnoho dalšího. A pokud jste některé z těchto zvířat ještě neviděli, nezoufejte, u každého obrázku je připravena již hotová předloha. Pro jistotu.



Omalovánky - Halloween

Cena: Zdarma
Odkaz ke stažení


Svátek Halloween je u nás čím dál více populární. A čím dál více populárnější jsou i kresby s ním spojené. Zde je máte všechny na jednom místě. Strašidla, čarodějnice, hrůzostrašné dýně a mnoho dalšího na Vás čeká v tomto vydání aplikace Omalovánky. 



Omalovánky - Monsters

Cena: Zdarma
Odkaz ke stažení

Příšerky jsou u dětí vděčné téma. Ať už se jedná o malé strašidýlka nebo obrovské strašáky, je to něco, co děti baví a zajímá. A proč si rovnou některého z nich nenamalovat a nevybarvit? Opět je pro Vás připravena sada nejrůznějších postaviček. Přistupte blíž, uvidíte, co jste ještě neviděli.




Žádné komentáře:

Okomentovat