pátek 26. srpna 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 29. díl

Fluid Math

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Jedna z nejpopulárnějších aplikací pro výuku matematiky, která je dostupná jako desktopová verze nebo i jako doplněk do sady Office, má nyní i vlastní moderní verzi aplikace, která je uzpůsobena pro dotykové ovládání. Snadné zadávání matematických výrazů, ještě snazší vykreslení grafů nebo ve formě animací zpracované výsledky zadaných úloh jsou jen některé z mnoha předností této skvělé aplikace.



Solar System - The Planets 3D

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Výborná aplikace na výuku solární soustavy, která je plně zpracovaná ve 3D, takže si žáci ihned mohou skutečně představit, jak sluneční soustava vypadá a to včetně oběhů jednotlivých planet. Samozřejmostí jsou detailní informace o každé planetě a několik různých způsobů zobrazení celé soustavy.





Pohádky

Odkaz ke stažení
Cena. zdarma

Aplikace od společnosti Seznam.cz nabízí snadnou a rychlou možnost se podívat na různé pohádky. Velkou výhodou je pestrý výběr a především možnost stažení do počítače, takže ani v případě nedostupnosti připojení k internetu nejste o příběhy svých oblíbených hrdinů ochuzeni.



Continent and Countries

Cena: zdarma

Další zeměpisná aplikace, ve které přehledně naleznete informace o všech 7 kontinentech a pochopitelně i jednotlivých zemích včetně hlavních měst.




Žádné komentáře:

Okomentovat