čtvrtek 19. ledna 2017

Windows aplikace (nejen) pro školství - 31. díl

Vítejte v dalším díle jedinečného seriálu o vzdělávacích aplikacích z katalogu Windows Store. Tentokrát to bude díl ryze kostičkový.

LEGO Education WeDo 2.0

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Skvělá databáze projektů vytvořených za pomocí kostiček a robotů LEGO. Najdete zde aktuálně 17 projektů obsahujících více jak 40 hodin vzdělávacího materiálu, jenž Vaše studenty podnítí ke spolupráci, přemýšlení, prozkoumávání nového či řešení problémů.



LEGO Pull-Back Racers

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Závodní hry asi nikdy neomrzí a když jsou navíc ve světě populární stavebnice LEGO, úspěch je zaručen. Vybrat si můžete ze zcela tří nových aut - Record Breaker, Quad Bike nebo Extreme Off-Roader, závodit na nekonečných tratích plných bonusů či zajet na zahradu do pořádného off-road terénu.




LEGO Juniors: Create & Cruise

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Jedna z nejzábavnějších závodních her, zejména pro menší děti. Největším tahákem je to, že své vlastní závodní auto si nejprve sami postavíte dle vašich preferenci a teprve pak se můžete vydat na závody nádherně zpracovanou krajinou. A závodit nemusíte jen na zemi, ale i ve vzduchu


LEGO Speed Champions

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Další závodění ve světě LEGO je zde. Tentokrát ale usednete do těch nejlepších sportovních aut včetně Ferrari, Porsche 911 nebo McLaren Mercedes. Jste připraveni na nejrychlejší jízdu vašeho života?


Žádné komentáře:

Okomentovat