pondělí 2. listopadu 2015

Windows aplikace (nejen) pro školství - 20. díl

Alphabets Writing

Cena: Zdarma
Aplikace pro výuku psaní pomocí tabletu jsou velice populární. A když k tomu přidáte pěkné grafické zpracování a výuku včetně ukázky toho, jak vybrané znaky psát, dostáváte ideální aplikaci na výuku psaní písmenek. Vše je doplněno vhodným zvukovým podkladem a po psaní znaku se ukáže, kde případně udělal žáček chybu.


 Toddler Writing

Cena: Zdarma
Obrovskou výhodou Windows Store je jeho rozsáhlost. Pokud Vám z nějakého důvodu nevyhovuje jedna aplikace, máte možnost ji nahradit jinou. A podobně je to i u psaní písmenek. Jestliže se Vám nelíbila ta předchozí, zkuste jinou. Funkčně velice obdobná, graficky lehce odlišná – výběr je jen na Vás.


Lightbot

Cena: 135 Kč
Výuka programování se dnes dostává mezi čím dal mladší žáky a je to dáno potřebami dnešního způsobu života. Díky této aplikaci se základům programování může naučit opravdu každý. Celkem na Vás čeká 60 levelů a 20 výzev k pokoření. A pro české uživatele ještě jedna dobrá zpráva – aplikace je dostupná i v češtině.



BBC Earth Wonders

Cena: 55 Kč
BBC Earth Wonders Vám představí mnoho divů světa. Vše je snadno dostupné díky přehledné mapě světa, ve které si můžete vybrat oblast Vašeho zájmu. Každý z 50 objektů je představen krátkým klipem v HD rozlišení a jako bonus na Vás čeká každý den nový obrázek včetně zajímavostí s ním spojené.


Žádné komentáře:

Okomentovat