pátek 20. listopadu 2015

Windows aplikace (nejen) pro školství - 21. díl

Abeceda pro děti

Cena: 80 Kč
Díky této ryze české aplikaci mají děti možnost si procvičit a naučit písmenka abecedy. Celkem na zájemce čeká 9 her a vzdělávacích aktivit od poznávání písmenek až po tvoření slov nebo her ve formě pexesa. Celá aplikace je také velice kvalitně namluvena a graficky ilustrována.




Výukové kartičky

Cena: 80 Kč
Za podpory mnoha učitelů ze základních škol vznikla tato pěkná aplikace, která poznávací formou umožňuje dětem se učit mnoho nových objektů a aktivit. V rámci aplikace je dostupné několik desítek tematicky oddělených sad jako jsou hudební nástroj, barvy, zvířata, škola, čísla a mnoho dalšího. Celkově na Vás čeká více jak 500 kartiček.



Čísla a matematika pro děti

Cena: 40 Kč
Pro procvičování znalosti čísel a vztahů mezi nimi můžete použít právě tuto aplikaci. Ta ve formě několika desítek zábavných her (hledání čísel, určování počtu, pexesa, hádanek apod.) a s pomocí pěkné grafiky umožňuje dětem lépe pochopit tyto vztahy.



Anglická slovíčka

Cena: 80 Kč
Výuka angličtiny může být díky této aplikace zase o něco snazší. Obsahem této aplikace je více jak 500 základních slovíček, určené zejména pro malé děti. Jednotlivé části jsou rozděleny do témat jako jsou barvy, jídlo, zvířata, lidské tělo a mnoho dalších.


Žádné komentáře:

Okomentovat