středa 31. května 2017

Windows aplikace (nejen) pro školství - 33. díl

V tomto díle se zaměřím na aplikace, při kterých je možné využívat dotykové pero a plně tak využít možnosti systému Windows 10 a funkce Windows Ink.

Color by Disney

Odkaz ke stažení

Aplikace pro pokročilé fanoušky omalovánek nabízí mnoho předpřipravených kreseb ze známých filmů a pohádek z dílen Disney a Pixar. Sami tvůrci označují tuto aplikaci zaměřenou na dospělé, protože se jedná o skutečně propracované obrázky. A pokud jste fanoušky  Ledového království, Lvího krále, Příšerek s.r.o., bude toto Vaše aplikace č.1.


Zen: Coloring book for adults

Odkaz ke stažení

U pokročilých chvíli ještě zůstaneme, pokud nejste fanoušky kreslených pohádek, i pro Vás má Windows Store vhodnou aplikaci, při které si můžete vybarvovat složitější kresby a skvěle tak relaxovat.


Plumbago

Odkaz ke stažení

Pro digitální zápisky je tu primárně aplikace OneNote. Pokud jste však konzervativnější a máte radši klasické poznámkové bloky, může být Plumbago tím ideálním nástrojem pro vstup do světa digitálních poznámek. Zápisky v Plumagu co nejvěrněji kopírují Váš papírový zápisník a zároveň podporují moderní funkce jako jsou cloudová synchronizace nebo sdílení do Wordu a OneNotu.


Pixel Art Studio


Pixel Art je jedním z druhů grafického umění, který je, jak již z názvu vyplývá, zaměřen na pixelovou grafiku. Aplikace nabízí mnoho pokročilých nástrojů, bohaté možnosti exportu, stínování a mnoho dalšího. Co bude první Pixel Art, který nakreslíte? 




Žádné komentáře:

Okomentovat