neděle 27. března 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 25. díl

Sago Mini Ocean Swimmer

Odkaz ke stažení
Cena: 80 Kč

Zažijte s Finsem plno skvělého podvodního dobrodružství. Ponořte se pod vodní hladinu a prozkoumejte potopený poklad, potkejte tajemné příšerky nebo navštivte podmořský zmrzlinový stánek. A v nabídce je toho v hlubokých vodách oceánu mnohem více.
 

Sago Mini Babies

Cena: 80 Kč

Děti milují starání se o mláďata svých oblíbených postav se seriálu Sago. Nakrmte Robina, oblékněte Jinju, vyměňte plenky Harveymu nebo si zatancujte s Jackem. Celá aplikace je provázena nádhernými animacemi, zábavou, ale někdy i slzami. Dbejte na to, ať je jich co nejméně.



Sago Mini Sound Box

Cena: 80 Kč

Ideálním aplikace na to, jak děti uvést do světa hudby. Využívejte všechny funkce vašeho tabletu k vytvoření skvělého hudebního zážitku plného zvuků, melodií, trubek, bubnů a mnoho více. Zatřeste, zaklepte nebo klepněte na tablet a uvidíte, co všechno se budě dít. 


Sago Mini Road Trip

Cena: 80 Kč

Vydejte se na zajímavý výlet s kočkou Jinjou. Stačí si jen vybrat cíl cesty, auto a vše je připraveno. Pojedete ve sportovním autě nebo v jeepu? To je jen na vás. Nezapomeňte ale cestou také natankovat a umýt auto. Při příjezdu do cíle Vás čeká vřelé přivítání. Tak na co ještě čekáte? 







Žádné komentáře:

Okomentovat