úterý 1. března 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 24. díl

333 tipů a triků pro Windows 10

Cena: Zdarma
Odkaz

Windows 10 nabízí řadu pokrokových funkcí. Umíte využívat jeho nové vlastnosti a možnosti? Tato aplikace přináší 333 tipů a triků, jak systém Windows 10 dobře nastavit a vyladit a jak využít jeho funkce naplno.




Number Mix

Cena. 60 Kč
Odkaz

Graficky povedená aplikace na výuku matematiky na základní škole. Aplikace je řešena formou hry, kdy na základě správných výpočtů je možné vybarvit obrázek, spojovat body a vytvořit obrázek nebo učit se sčítat a odečítat nejen na základě čísel, ale právě i díky již zmiňovaným obrázkům.


Reading World 2

Cena: 80 Kč

Zábavná aplikace na procvičování anglických slovíček a slovosledu. Uvnitř aplikace se skrývají 4 procvičovací moduly, ve kterých skládáte slova do správného slovosledu, doplňujete správné slovo do věty, odpovídáte na otázku co se děje na obrázku nebo se můžete podívat na jednu z mnoha hádanek.

BubbleSheet

Cena: Zdarma
Odkaz

Při vytváření testových otázek, při procvičování úkolů s dětmi nebo při školních aktivitách je občas zapotřebí mít papír s možností záznamu správných odpovědí. A abyste jej nemuseli dělat ručně, je tu právě tato aplikace, která Vám umožňuje si nastavit počet otázek, možných odpovědí, sloupců nebo orientaci papíru a během chvilky tak máte vše potřebné vytvořeno a vytištěno.






Žádné komentáře:

Okomentovat