pondělí 18. února 2019

Windows aplikace (nejen) pro školství - 37. díl

DINOZZ - 3D Omalovánky

Odkaz ke stažení

Omalovánky baví snad každé dítě. Ale s příchodem nových technologií a jejich možností přichází i nové možnosti malování a tím jsou 3D omalovánky. I když Vás třeba omalovánky nebaví, tyto prostě musíte zkusit, protože malování na trojrozměrný model dinosaura, který se u toho navíc hýbe, to nikde jinde nezažijete.





Monsters - zábavná kreslící kniha

Odkaz ke stažení

Příšerky všeho druhu naservírované přímo na talíři, pardon, na papíru. Využijte Vaše oblíbené nástroje jako jsou štětce, tužky a pastelky a ponořte se do dokončení barevného podání některé z připravených příšerek. A co víc, Vaše malování si můžete zaznamenat jako video a kdykoliv později se tak kochat malířským talentem, který ve Vás zcela jistě je.

Math & Match


Další ukázková aplikace toho, jakým způsobem lze propojit hraní a učení se. Zkombinujte pexeso a matematické procvičování a výsledkem je Math&Match. Hra nabízí 6 možností procvičování se 3 různými úrovněmi obtížnosti, takže si vybere opravdu každý. Ty nejlepší výsledky pak můžete snadno sdílet. Procvičování paměti a matematiky je vhodné pro všechny věkové kategorie. 

Complete Anatomy


Pokud chcete kompletně anatomii lidského těla, máte jedinečnou šanci. Tuto aplikaci používají na více jak 200 univerzitách po celém světě a to i z důvodu, že zpracovaná anatomie je opravdu komplexní. Nabízí pohled nejen na kostru, ale i na svaly, srdce, mnoho typů soustav a součástí je více jak 1000 animací a knihovna dalších vzdělávacích materiálů. Pokud Vás anatomie zajímá, tato aplikace ve Vaši knihovně nesmí chybět. 

Logopedie


Tato aplikace je neocenitelným pomocníkem všem dětem s vadou výslovnosti. Najdete v ní procvičování všech problémových hlásek a jejich spojení. Nejedná se však o nutné opakování slov, ale i zde najdete procvičování formou hry pexeso, kde si navíc procvičí i paměť. Pro některé hlásky používá osvědčené postupy (například záměna R za D), které jsou standardem i v logopedických poradnách. 


Žádné komentáře:

Okomentovat