středa 22. února 2017

Windows aplikace (nejen) pro školství - 32. díl

Další díl nekonečného seriálu o vybraných vzdělávacích aplikacích a hrách je zde, výběr je jako vždy velice pestrý, tak ať se Vám líbí.

How to Draw Animal

Cena: Zdarma

Na kreslení je potřeba talent. Pokud jej nemáte, tak trpělivost...a ideálně aplikace, která Vám s tím pomůže. A tou právě How to Draw Animal je. Vyberte si z 9 předpřipravených zvířat a krok po kroku se snažte kreslit dle předlohy. Výsledkem budete určitě příjemně překvapeni.



Model Periodic Table

Cena: Zdarma

Chemických periodických tabulek není nikdy dost a je skvělé, že ve Windows Store máte takový výběr. Jedná se samozřejmě o aplikaci interaktivní, kdy po kliknutí na vybraný prvek se v dolní části zobrazí podrobné informace o prvku včetně rychlého odkazu na příslušnou stránku na Wikipedii.


Free Graphing Calculator 2

Cena: Zdarma

Pokročilý kalkulátor, který umí řešit všechny základní i pokročilé matematické rovnice, obsahuje převodník jednotek, vykreslování grafů a třeba i základní matematické a fyzikální konstanty. 

Globe Geography 3D

Cena: Zdarma i placená verze

Aplikací a služeb, které Vám zobrazí planetu Zemi je mnoho. Jejich využití ve škole je ale někdy poměrně složité a i proto Vám možná přijde vhod zobrazení Země v netradičním pojetí - standardní model je doplněný o 3D objekty, které Vám blíže představí danou zemi a její největší památky. Celkem v aplikaci najdete přes 500 geografických objektů a 100 divů světa.





Žádné komentáře:

Okomentovat