úterý 31. května 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 27. díl

Hravouka

Cena: zdarma
Odkaz ke stažení:https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5fqxf

Hravouka je didaktická hra, která zábavnou formou hry představuje části předmětu prvouka. Vezměte myšku na procházku ven z nory, objevujte přírodu a učte se zábavným způsobem. Hru doplňuje kvalitní zvukový doprovod a především pěkně grafické zpracování.




Cool Math Duel

Cena: zkušební verze zdarma, plná verze 95 Kč
Odkaz ke stažení: https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdlsr5

Dokonalé využití tabletu ve výuce matematiky pro dva žáky najednou. Hra procvičuje matematické dovednosti formou rozdělené obrazovky, kde každý žák má svou vlastní polovinu, ve které se mu zobrazí příklad a výsledek. Žáci tak mohou formou této mini matematické soutěže v jedné lavici a na jednom zařízení procvičovat početní příklady.




Math Masters

Cena: zdarma
Odkaz ke stažení: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5zb5k

Další z řady matematických her, kterých najdete na Windows Store mnoho a tak je jen na Vás, které z nich dáte přednost. Math Masters je spíše určena pro žáky 1. stupně ZŠ s postupným navyšováním obtížnosti, je pěkně graficky zpracována a ovládání je uzpůsobeno i na menší tablety.




Brain Training

Cena: zdarma, obsahuje nákupy v aplikaci
Odkaz ke stažení: https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4pnkm

Chcete si zkusit, jak jste na tom s krátkodobou pamětí? Nebo se chcete procvičovat a zlepšit? Pak právě pro Vás je aplikace s příhodným názvem Brain Training. V ní postupujete po jednotlivých úrovních ke stále těžším a náročnějším úlohám.




Žádné komentáře:

Okomentovat