pondělí 5. srpna 2019

Certifikace Microsoft Office Specialist 2019/365 jsou zde!

Certifikace Microsoft Office Specialist (MOS) asi není potřeba dlouho představovat. Jedná se o celosvětově platnou certifikaci, která ověřuje znalosti a dovednosti v aplikacích sady Office. Mnoho českých škol je využívá jako ověřování pochopení látky studenty a nahrazují jimi vlastní písemky a další způsoby testování. Pro školu a studenty má tato certifikace několik základních a zásadních výhod:

  • certifikace má celosvětovou platnost
  • uznává jí mnoho vysokých škol po celém světě
  • je možné jí nahradit praktickou část maturitních zkoušek
  • student se po dokončení testu dozví ihned výsledek
  • certifikace probíhají v reálném prostředí aplikací Office, nejedná se o nějaké testování typu výběru ze správné otázky

Veškeré informace o certifikacích Microsoft Office Specialist naleznete zde: https://www.microsoft.com/en-us/learning/certification-overview-mos.aspx, pokud máte jakékoliv další otázky, ptejte se např. v komentářích



Pro ty z Vás, kteří už máte dřívější verze těchto certifikací, případně se na certifikace MOS teprve chystáte, tak vězte, že nyní máte dostupné pro testování i verze 2019/365.

Plán uvolňování jednotlivých certifikací je následovný

Word 2019/365 - k dispozici od června
Excel 2019/365 - k dispozici od června
PowerPoint 2019/365 - k dispozici od července
Outlook 2019/365 - k dispozici od září
Access 2019/365 - k dispozici od listopadu
Word Expert2019/365 - k dispozici od září
Excel Expert 2019/365 - k dispozici od září

No a pokud se chcete podívat na to, jakým způsobem se využívají certifikační zkoušky MOS na jedné z českých škol, podívejte se na následující video:




Žádné komentáře:

Okomentovat