pátek 10. listopadu 2017

Centrum školení a nápovědy k Office 365 se představuje.

Centrum školení a nápovědy k Office 365 se představuje.

Využívat službu Office 365 z pohledu uživatelů/učitelů je velice snadné a to také díky tomu, že je vše dostupné v rychlém prostředí internetového prohlížeče a z téměř jakéhokoliv počítače připojeného k internetu. Díky intuitivnímu ovládání webových aplikací je i např. přechod z jiného řešení naprosto plynulý.

Také nasazení Office 365 je velice snadná záležitost, minimálně z pohledu zřízení služby jako takové. Je zde sice potřeba už zásahu IT správce z pohledu ověření domény, importu uživatelských účtů a dalších nastavení, ale pro běžného správce IT jsou to naprosto triviální záležitosti.

Pokud službu Office 365 používáte, tak víte, že mezi její velké benefity patří také kompletně česká nápověda pro téměř všechny možné úkoly a úkony, které můžete v Office 365 dělat. Další výhodu je fakt, že v rámci Office 365 Education máte nárok na bezplatnou garantovanou technickou podporu do 4 hodin od nahlášení problému. Tato podpora je následně dostupná i telefonicky v českém jazyce.
Pokud byste přesto chtěli se ještě více ponořit do tajů Office 365, jsou pro Vás nově připravené tři možnosti, jak ovládnout Office 365 ještě lépe.



V portálu pro správce Office 365 se objevily tři nové možnosti vzdělávání pro správce i učitele/uživatele Office 365. Funkce jednotlivých položek jsou více než vypovídající. První odkaz je určen pro správce Office 365 a nabízí jim základní přehled administrátorských úkonů, se kterými se správce může setkat.


Druhý odkaz je pak určen pro proškolení samotných uživatelů. K dispozici jsou průvodci pro základy jednotlivých částí služby Office 365, ale i tipy a triky, co Vám usnadní čas v tom, co běžně děláte, jen ne možná tak efektivně, jak byste mohli.



Poslední možností je pak díky propojení se síti LinkedIn možnost nabídnou správcům Office 365 i již poměrně pokročilé kurzy jako je propojení s lokální ActiveDirectory a mnoho dalších.




Vidíte, že nabídka školení a podpory pro službu Office 365 je velice pestrá a komplexní a že se Vám tak otevírají téměř nekonečné možnosti pro Vaše další vzdělávání a objevování funkcí služby Office 365. 

Žádné komentáře:

Okomentovat