pátek 1. července 2016

Windows aplikace (nejen) pro školství - 28. díl

Forza Motorsport 6: Apex (Beta) 

Odkaz ke stažení
Cena: zdarma

Pro všechny malé i velké, které baví nejrychlejší auta a závody ve skvělé grafice je tu skvělá zpráva. Nejpopulárnější závodní hra na XBOXu, Forza, se dočkala své PC verze. Více jak 60 aut na 6 skvělých tratí na Vás čeká v úchvatné DirectX 12 grafice v rozlišení až 4K. A to vše zcela zdarma.


AutoDesk TinkerCard

Cena: zdarma

3D tiskárny jsou čím dál více součástí vybavení nejedné školy, ale i domácností. Nicméně aplikací pro snadnou tvorbu 3D modelů moc není. Kromě 3D Builderu od Microsoftu se v nabídce ve Windows Store objevila nová aplikace TinkerCard od známé společnosti AutoDesk. A navíc, pokud s 3D modelováním teprve začínáte, jsou pro Vás připraveny výukové lekce.


Microsoft Math

Cena: zdarma

Výuka matematiky může být i zábava. Stáhněte si tuto aplikaci, získávejte odměny a postup v žebříčku za splněné úlohy. Navíc, aplikace umožňuje spolupracovat s ostatními i online. Vše je založeno na online příkladech, které se obměňují, nicméně v případě potřeby je možné vše stáhnout i offline.



Video Editor Master

Cena: zdarma

V dnešních mobilních zařízeních jsou čím dál více kvalitnější fotoaparáty. Pak nastává čas kvalitní natočené video sestříhat do ještě povedenějšího výsledku. S tím Vám může pomoci například tato aplikace, která nabízí pohodlné dotykové ovládání pro nejběžnější operace jako jsou spojení a ořez videa, přidávání titulků, textu či rámečků. Samozřejmostí jsou funkce pro vkládání hudby na pozadí, snadné sdílení videa na sociálních sítích nebo podpora FullHD rozlišení. Vaše prázdninové videa dostanou zcela nový rozměr. 




Žádné komentáře:

Okomentovat