pondělí 20. října 2014

Další a další novinky v Office Mix

Společnost Microsoft již několik měsíců vyvíjí skvělý doplněk pro PowerPoint, který je určen primárně pro učitele a jmenuje se Office Mix. Umožňuje vám vytvářet screencasty, zaznamenávat postupy nebo dokonce vkládat hlasování či obsahy webových stránek. To vše je pak možné nahrát do vašeho Mix prostoru, kde si danou prezentaci může zobrazit každý, komu dáte přístup a to nezávisle na použitém zařízení či operačním systému. Ideální řešení pro tabletovou výuku.
Office Mix je v současné době asi jedním z nejvíce vyvíjených produktů, protože téměř každých 14 dní vychází nová aktualizace, které přináší mnoho novinek a nejinak je tomu i nyní. Co je tedy v nové aktualizaci Office Mix nového?

Mixování naživo
Autoři doplňku dostávají od uživatelů mnoho zajímavých podnětů. Jedním z nich bylo, že by bylo skvělé mít možnost vytvářet mixy rovnou naživo, při prezentování a přesně to je ta funkce, kterou nyní v Office Mix najdete.

Office Mix vám tak nyní dovolí nahrávat a vytvářet obsah rovnou při prezentaci, přičemž se v tomto zobrazení ukazují pouze ty nejdůležitější nástroje mixu. Zároveň bylo vylepšeno např. zapínání kamery, výběr pera a pohyb mezi snímky a animacemi.

Dej si pauzu
Pokud chcete vytvářet kvalitní mixy, je na to potřeba se připravit. Ale i sebemenší příprava se někdy neobejde bez zadrhnutí v plynulosti mluvení a prostě někdy potřebujete čas na to si srovnat myšlenky a připravit si, co budete dále říkat. Proto je nyní možné při nahrávání a vytváření mixu pozastavit celý proces a až budete připraveni na další povídání, prostě budete v nahrávání pokračovat.

Hledání je základ
Protože mixů na webové stránce produktu přibývá opravdu mnoho, bylo stále náročnější nalézt mix, který potřebujete. Proto zde bylo vylepšeno vyhledávání tím způsobem, že si nyní můžete zvolit kategorii, značku (tag), téma nebo autora.


Žádné komentáře:

Okomentovat